Dot Event met Anita Meyer

  • mei 12, 2015
800 506 Niedorps Fanfare

Graag wil ik u attent maken op  het Dot-Event op zaterdag 14 november 2015.  Wij hebben weer een aantrekkelijk programma samengesteld en zullen er m.m.v. Niedorps Fanfare, solisten, zangers en een bekende artieste een groot spektakel van maken. Ook krijgen we weer de volle medewerking van een grote club vrijwilligers.

Hieronder volgt een korte samenvatting van het evenement:

Het Dot-Event is een vorm van een prom’s concert waarvoor artiesten uit de omgeving worden uitgenodigd. De hoofdact is deze keer Anita Meyer die door de fanfare begeleid wordt samen met een koor bestaande uit 8 dames en 4 heren uit Winkel en Nieuwe Niedorp.

De fanfare zelf laat allerlei nummers horen van verschillende muziekstijlen o.a. musical, klassiek, jazz en populaire muziek. In Niedorps Fanfare zit ook vocaal talent zoals de zanger Niels Ket die een tweetal nummers ten gehore zal brengen. Verder hebben we een aantal saxofoonspelers in het orkest die samen een saxofoonkwartet vormen die zullen een paar aantrekkelijke nummers spelen. Verder hebben we twee deelnemers uit van het Juniorsongfestival van 2014 Anne Loos en Anique Kamerik uitgenodigd en ze brengen verschillende nummers die ze zelf geschreven hebben. Ze komen uit Spanbroek en zorgen er mede voor dat de regio goed vertegenwoordigt is. Ook uit de regio komen de muzikanten van verschillende orkesten uit Hollands Kroon die de gelegenheid krijgen om mee te doen. Allemaal muzikanten die in een fanfareorkest zitten en hun sporen verdient hebben in de muziekwereld.

Voordat het concert begint kunnen de bezoekers al genieten van een bandje dat er voor zorgt dat de mensen bij binnenkomst al in de sfeer komen. Dit bandje bestaat uit leden uit de omgeving; De Flageolettes; ze spelen muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland tot Zuid-Amerika en via Rusland weer terug, pop van alle tijden, van chill naar heavy, mambo, swing, ska, klezmer, disco, rock&roll, reggae en nóg veel meer.

Michiel Drijver is dirigent van de fanfare en zal op geheel eigen wijze het orkest door het evenement leiden.

Het geheel gaat gepresenteerd worden door Oscar Koch, ook een bekende in het artiestencircuit. Hij gaat er voor zorgen dat alles vlot aan elkaar gepraat wordt.

Na het concert hebben we nog een optreden van Live on Stage, een lokale band om het publiek nog even vast te houden voor een hapje en een drankje.

Al met al wordt dit weer een evenement dat niemand mag missen.