Aan alle oud-leden van Niedorps Fanfare

  • augustus 27, 2016
300 175 Niedorps Fanfare

Aan alle oud-leden van Niedorps Fanfare

Niedorps Fanfare o.l.v. Ton van de Kieft organiseert zaterdag 29 oktober in dorpshuis Prins Maurits een reunie-dag met medewerking van alle oud-leden en leden van de fanfare. Wij nodigen je hierbij uit om mee te doen. We beginnen om 9.30 uur met een kopje koffie en wat lekkers en beginnen dan met oefenen. Het maakt niet uit of je jarenlang geen instrument meer aangeraakt hebt want iedereen kan meedoen. De muziek die we gaan spelen is hiervoor speciaal uitgezocht. Het plezier maken en elkaar na jaren weer eens spreken is minstens zo belangrijk.

Aan het begin van de dag worden de instrumenten uitgereikt en begint de eerste oefensessie met verschillende leraren. Na de lunchpauze van 12.00 uur tm 13.00 uur hebben we nogmaals een oefensessie die tot ongeveer 15.30 duurt. Na de pauze geven we een klein concertje waarbij je kan laten horen wat je hebt opgestoken van de lessen. Publiek is welkom en natuurlijk kun je familie en vrienden vragen om even te komen luisteren. Na het concertje nemen we nog even de tijd voor een borreltje.

Wil je dolgraag weer eens meedoen met Niedorps Fanfare geef je dan nu op, dat kan via de mail j.dekker@quicknet.nl  Laat ook weten welk instrument je wilt. De bijdrage voor deze dag is 15.- euro en kan overgemaakt worden naar rekeningnummer
NL62 RABO 0344 9565 47 t.n.v. Niedorps Fanfare.
Graag tot ziens!

Vermeld in de mail je naam, adres en telefoonnummer plus welk instrument je wilt

NIEDORPS FANFARE
Voorzitter; J. Dekker
Dorpsstraat 46
1733 AN  Nieuwe Niedorp

Telefoon: 0226 722605
E-mail: j.dekker@quicknet.nl