Het reünie concert zit er op: wat een geweldige dag!

  • oktober 31, 2016
300 200 Niedorps Fanfare

Zaterdag 29 oktober was het ‘s morgens vroeg alweer een drukte van belang in de Dorpsstraat. Van heinde en verre waren muzikanten op weg naar het dorpshuis om deel te nemen aan de reünie van Niedorps fanfare. Half tien was iedereen paraat en direct zat de stemming er goed in. Wat onwijs leuk om iedereen weer te zien; Joop was er, en Walter, en Paul, en Marian, en Tom, en Roos, en Ellen, en Jan en Erik, en Rino, en ga zo maar door. Onwijs leuk om iedereen weer te zien en de verhalen van vroeger weer op te halen! Wat een grappige anekdotes allemaal. In de ochtend zijn we gestart met groepsrepetities. Onder leiding van ervaren docenten werd de muziek bestemd voor het concert gespeeld en weer even de kneepjes van het vak doorgenomen. Want hoe zat het ook alweer? Waar zat nog toch die bes ook alweer? En die fis? En al die andere mollen en kruisen? Pffffff wel weer even zweten. Maar zoals onze voorzitter tijdens het welkomst woord al aangaf……….het maakt niet uit als je het niet meer weet…..dan kijk je toch gewoon om je heen en klets je maar even wat……….
Na een heerlijke lunch tijd werd onder leiding van Ton vd Kieft het middagprogramma geoefend. Onwijs leuk dit 50-koppig orkest, en niet te geloven, het klonk als een klok! Direct werd al duidelijk; niets meer aan doen, het staat als een huis!
Tijdens het concert werden nog herinneringen opgehaald door Anton, ons oudste lid, die de hele historie van Niedorps fanfare heeft meegemaakt. Ook Ton wist nog een aantal grappig voorvallen te benoemen. Lekker veel publiek trouwens bij het concert, hartstikke leuk!

En dan natuurlijk de afterparty, die was ook natuurlijk weer NF waardig. Een grote groep bleef nog tot in de kleine uurtjes om niet alleen terug te kijken…maar ook alweer te brainstormen over de toekomst! Want jaaa, welke grote artiest zullen we tijdens het volgende Dot event gaan begeleiden….
Kortom een zeer geslaagd evenement waar we met veel plezier op terugkijken!