Kerstoptreden was helemaal top!

  • december 21, 2022
461 1024 Niedorps Fanfare
Wat een topper het optreden in de Fenixkerk. De kerk was lekker opgewarmd (verantwoord!) en helemaal gevuld. Tegen alle verwachting in, want het was heel koud en glad! Maar het publiek had toch veel zin in dit concert, en het was alleszins de moeite waard!
Onder bezielende leiding van onze dirigent Thomas werd een mooi programma op de mat gelegd. Het programma werd om de beurt aangekondigd door onze jeugdleden, die allen een multitalent blijken te zijn. Want dat je een muziekinstrument kan bespelen is al knap, maar als je daarnaast ook nog de nummers kan aan kondigen is natuurlijk super. Er was naast de bekende kerstliederen ook ruimte voor diverse solo’s. Mark op trompet en zijn zoon Berry op piano; verschrikkelijk knap!
Jantien een hele mooie bugelsolo, Femke en Romy op sax en trompet. Wat een talent! En als laatste nog het saxkwartet met Femke, Annemarie, Hugo en Margriet. In de pauze lekker aan de koffie en glühwein, waarna de stoppen spontaan sprongen en een deel in donker zat (gelukkig alleen in pauze!) De reddende engel Marja wist alleen weer snel te repareren…….
Kortom een zeer geslaagde avond in een prachtige ambiance!