Nieuw 15 april 2018

  • april 15, 2018
300 175 Niedorps Fanfare

Workshop muziek was weer helemaal top!
Met 18 personen was het een goed bezette dag voor de workshop van Niedorps fanfare! Onder bezielende leiding van Michiel Drijver hebben we een ontzettende leuke inspirerende dag gehad, waarin je in 1 dag de basis beginselen op een instrument geleerd hebt. Deelnemers hebben kunnen experimenteren op de bariton, saxen, slagwerk en bugels en aan het einde van de dag is er samen met het grote orkest een mini concert gegeven. Een ontzettende leuke ervaring die, en enkele deelnemers gaan de gratis lessen volgen die het vervolg zijn op deze dag. Zeker voor herhaling vatbaar!

Filmavond

Komt allen naar deze legendarische filmavond. Dorpsbeelden van 1939 tot 2010 zullen getoond worden, met daaronder passende muziek van Niedorps fanfare. Het is een prachtig geheel geworden, zeker de moeite waard om te bekijken. Oude beelden van de Dorpsstraat met heel veel bekenden…….waterfeesten, floralia, bejaardengym, ijspret…….etc etc.

Zaterdag 21 april in Dorpshuis de Prins Maurits aanvang 20.30 uur orkest om 19.30 aanwezig. Entree 7.50
Deze avond wordt een eerbetoon aan de onlangs overleden Johan Wit hij heeft de film voor ons samengesteld en zijn vrouw Diny vindt het een mooi idee dat wij deze avond aan hem opdragen. We dragen een mooi muziekstuk speciaal aan hem op!
Na ons optreden komt bigband Miss Jones in actie en wordt het nog een lange en gezellige avond.

Agenda
15 april : Workshop fanfare
21 april: filmavond in het dorpshuis Prins Maurits , 20.30 uur
Oud papier
28 april