Nieuws van 14 oktober 2018. Alles voor het goede doel!

  • oktober 14, 2018
300 175 Niedorps Fanfare

Alles voor het goede doel!

En daarom zijn we afgelopen weekend naar Texel gegaan, om in alle rust in een grote kampeerboerderij te kunnen oefenen. Op vrijdag werden de voorbereidingen getroffen om zaterdag de hele dag aan de slag te gaan. Veel gezelschaps- spellen gespeeld, waar bij het tot grote strijd kwam met “thirty seconds”. Tot in de late uurtjes werd gestreden om de eerste plek. De hele zaterdag werd er stevig geoefend om alles tot in de puntjes te laten klinken. Onze zanggroep sloot ‘s middags aan om lekker met elkaar te oefenen. Heerlijk weer, lekker eten en ‘s avonds een topfeest, ja we zijn echt goed in de stemming om een geweldig DOT-event uit te gaan voeren…..De zondag werd afgesloten met een zangsessie onder leiding van een zangcoach. Zij heeft geleerd dat we allemaal in staat zijn om met eenvoudige technieken een onwijs leuk muzikaal optreden te verzorgen…..
Mooie muziek gemaakt, goed geoefend, lekker gefeest, goede gesprekken, super gedanst, lekker gekookt, veel gelachen, kortom, de basis is gelegd voor een onwijs mooi optreden op 17 november!
Femke, Christiaan, Annemarie en Linda: complimenten voor de top organisatie van dit weekend!

Lessen
Zin om muziek les te volgen of om je kind van 7 jaar of ouder muzikale basis vorming te geven? Geef je dan op voor les op een specifiek instrument ( saxofoon, trompet, bugel …) of start met blokfluit spelen. Heel goed voor de ontwikkeling van het kind, en tot op zeer hoge leeftijd heb je er profijt van!
De blokfluit lessen worden op donderdagmiddag gegeven in de Brede school en kosten 150 Euro. Als je een jaar lang op les blijft, mag je de gekleurde blokfluithouden!
Neem contact op met Jetty Aalbregtse: tel 0226 410656 of 06-42261568

Reminder
De kaarten voor het Dotevent zijn online te bestellen. Op www.dotevent.nl kunt u zien wie de artiesten zijn en is een link naar de kaartverkoop!
Ook zijn kaarten te krijgen bij:
-Dorpshuis de Prins Maurits
-Otjes levensmiddelen Winkel
-Cafe de Huyskamer in Lutjewinkel
-Muziekhuis Jan Piet Beers Schagen
-Agrarisch centrum vd Bel
-Sportcafe Niedorphal Winkel

Het grote spektakel is 17 november. Blok alvast de agenda! Later meer……

Agenda
17 november Dotevent
Oud papier
27 oktober