Reünieconcert 16 november

  • oktober 22, 2019
300 175 Niedorps Fanfare

Niedorps Fanfare o.l.v. Ton van de Kieft organiseert op zaterdag 16 november in dorpshuis Prins Maurits een reünie-dag met medewerking van alle oud-leden en leden van de fanfare. We beginnen om 9.30 uur met een kopje koffie en wat lekkers en beginnen dan met oefenen. Het maakt niet uit of je jarenlang geen instrument meer hebt aangeraakt want iedereen kan meedoen. De muziek die we gaan spelen is hiervoor speciaal uitgezocht. Het plezier maken en elkaar na jaren weer eens spreken is minstens zo belangrijk.

Aan het begin van de dag worden de instrumenten uitgereikt en begint de eerste oefensessie met verschillende leraren. Na de lunchpauze van 12.00 tot 13.00 uur hebben we nogmaals een oefensessie die tot ongeveer 15.30 uur duurt. Na de pauze geven we een klein concertje waarbij je kan laten horen wat je hebt opgestoken van de lessen. Publiek is welkom en natuurlijk kun je familie en vrienden vragen om even te komen luisteren. Na het concertje nemen we nog even de tijd voor een borreltje. Wil je dolgraag weer eens meedoen met Niedorps Fanfare geef je dan nu op. Dat kan via de mail naar J.dekker@quicknet.nl. Laat dan ook meteen weten of je komt met een eigen instrument of dat wij hiervoor moeten zorgen. Geef dan wel aan welk instrument wij voor je klaar moeten leggen.

De bijdrage voor deze dag is 15 euro en kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL62RABO 0344 9565 47 t.n.v. Niedorps Fanfare. Graag tot ziens!

Agenda

Oud papier: 26 oktober

16 november: reünieconcert in Prins Maurits

22 december: kerstconcert