Nieuws 17 juni

  • juni 18, 2018
300 175 Niedorps Fanfare

Jo
Deze week groot feest binnen de club. Jo 50 jaar getrouwd en 50 jaar lang bij de fanfare! Op de dag zelf hebben we een serenade gegeven en op de repetitie hebben we het nog eens dunnetjes over gedaan met een feestje. Vijftig jaar lid! Een bijzonder trouw lid, en bovendien heeft Jo diverse functies bekleed binnen het bestuur; voorzitter in het verre verleden, en al vele jaren als penningmeester. Muzikaal, altijd attent, actief, en altijd trouw aanwezig op de club!

Femke
Op 5 juli doet Femke haar D-examen op altsax. Heel speciaal en zeer hoog nivo. Heel bijzonder om dit mee te maken. Zij brengt aan paar schitterende solo stukken ten gehore en zal gejureerd worden. Femke, alvast veel succes met de voorbereiding!

Het grote aftellen is begonnen!
De kaarten voor het Dotevent zijn sinds deze week online te bestellen! Op www.dotevent.nl kunt u zien wie de artiesten zijn en is een link naar de kaartverkoop! De eerste kaarten zijn al verkocht……
Samen met de 3 J’s maken we er een spectaculaire avond van. Een ook onze vaste zangers en zangeressen zijn weer aanwezig! Naast deze geweldige artiesten komt Duco Akkerman een 15 jarige jongen, een super talent op trompet. Hij heeft op Pinkpop gespeeld, en ook in Paradiso ging het dak er af! Een absolute aanrader. Goede opnames van hem zijn te vinden op Youtube……om alvast in de stemming te komen….
Het grote spektakel is 17 november. Blok alvast de agenda! Later meer……

 

Agenda
5 juli: D examen Femke in de brede school, publiek is welkom
2 september: Uitmarkt Schagen
Floralia
17 november Dotevent

Oud papier
30 juni