Nieuws update 11 juni

  • juni 11, 2018
300 175 Niedorps Fanfare

Het grote aftellen is begonnen!
De kaarten voor het Dotevent zijn sinds deze week online te bestellen! Op www.dotevent.nl kunt u zien wie de artiesten zijn en is een link naar de kaartverkoop! De eerste kaarten zijn al verkocht……
Samen met de 3 J’s maken we er een spectaculaire avond van. Een ook onze vaste zangers en zangeressen zijn weer aanwezig!
Het grote spektakel is 17 november. Blok alvast de agenda! Later meer……

Donateursactie
Om instrumenten, bladmuziek, leraren en dirigent te kunnen betalen wordt sinds heugenis op elke laatste zaterdag oud papier opgehaald. Naast deze oudpapier actie is de geldelijke bijdrage van de donateurs van Niedorps fanfare een belangrijke financiele steunpilaar. Mede door de donateurs kan de contributie en daardoor de drempel voor nieuwe leden laag blijven. Als u NF een warm hart toedraagt, kunt u dit laten blijken door donateur te worden. Dit kan door uw vrijwillige bijdrage over te maken op reknr NL46RABO 0370 9107 37 tnv Niedorps Fanfare. Aie ook de brief in deze Niedorper.

Kieledag
Een leuk concert gegeven samen met Chantal, op de brug voor de prins Maurits. Ook met een kraam waren we aanwezig om alvast de aandacht te vestigen op het aanstaande DOT event. Met een soms agressieve aanpak werden flyers uitgedeeld………het zal niemand ontgaan dat 17 november een bijzondere dag wordt!

Agenda
2 juni Kieledag
2 september: Uitmarkt Schagen
Floralia
17 november Dotevent
Oud papier
30 juni