Nieuws 28 november 2016

  • november 28, 2016
300 175 Niedorps Fanfare

Lekker bezig…
Het fanfare leven kabbelt rustig voort. Het dorp ligt er weer opgeruimd en netjes bij, dankzij de leden die zaterdag het oud papier opgehaald hebben. Altijd weer een mega klus, maar we doen het graag! Er wordt ondertussen hard geoefend voor het kerstconcert op 10 december in Hoogkarspel, en ondertussen is iedereen druk bezig om van 5 december een gezellige dag te maken. Het bestuur is druk bezig om een toekomstvisie te ontwikkelen en er is tevens een stuurgroep opgericht die naar overige faciliteiten kijkt om de fanfare goed in zijn kracht te zetten. Het is echt een team met een “can-do”mentaliteit en ze zijn bezig een goede “corebusiness”te schrijven, waar op we door kunnen gaan. Er wordt zeer “out of the box gedacht”, het zijn echte “game-changers”. Wordt vervolgd als er meer over dit onderwerp te melden is…..
Sponsor clicks
Wilt u ons sponsoren maar weet u niet hoe? Dan is dit misschoen een idee:
Onze vereniging is aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat wordt het bedrag hoger. 

Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra. 

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert. 
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!