Nieuwsbericht

  • januari 29, 2018
300 175 Niedorps Fanfare

Optreden Jazzkerk in Aartswoud
Het optreden in Aartswoud zit er weer op en was zeer geslaagd! In een volle kerk hebben we een onwijs leuk programma neer gezet. Chantal Smak heeft een aantal prachtige nummers gezongen, echt fijn dat we haar kunnen begeleiden! Twee solisten op sax hebben schitterende solo’s verzorgd: Annemarie een lekker swingend nummer en Femke een technisch zeer moeilijk stuk! Allebei helemaal top! Is toch mazzel dat we zulke goeie muzikanten in ons orkest hebben! Na het optreden nog een gezellige nazit in het cafe tegenover de kerk. Dit ging door tot in de late uurtjes…..

Workshop muziek
Lijkt het u ook zo leuk om een instrument te bespelen, maar het is er nog nooit van gekomen? Grijp dan nu uw kans! Op 15 april organiseren we een workshop in de brede school. Alle instrumenten zijn aanwezig en onder begeleiding van ervaren docenten kunt u het uit proberen! Een leuke gezellige dag (incl lunch en koffie) die afgesloten wordt met deelname in het grote orkest waarbij we gezamenlijk een optreden verzorgen! Deze workshop is bedoeld voor ALLE leeftijden.

Filmavond
Op 21 april verzorgen we de muziek tijdens een filmavond in het Dorpshuis Prins Maurits. Oude dorpsfilms van Johan Wit zullen vertoond worden, met daarin vele BN’ers (bekende niedorpers). Altijd leuk! De avond wordt afgesloten met de big band Miss Jones, ook onder leiding van onze dirigent Ton vd Kieft. Dit belooft een spetterende afsluiting!

Agenda
15 april : Workshop fanfare
21 april: filmavond in het dorpshuis Prins Maurits ism Johan Wit
Oud papier
27 januari