Sponsorkliks maand december

  • december 5, 2017
300 175 Niedorps Fanfare

De gezellige dagen komen er weer aan! Een tijd waarin men veel aankopen doet. Als u dit via internet doet vragen wij aandacht voor het volgende. U kunt ons hierbij gratis sponsoren, het werkt hartstikke goed, en kost u niets! Het sponsorgeld gebruiken wij weer om muzieklessen voor kinderen te realiseren en instrumenten aan te schaffen….

Hoe werkt het?
Het is super eenvoudig, zelfs ik kan het! Voordat je je aankopen doet, ga je naar de site van Sonsorkliks. Type “Niedorps fanfare “in.
Via de categorieën boven in het menu staan de webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando vermeld. Als je je bestelling doet gaat een percentage van het aankoopbedrag naar Niedorps fanfare. En nogmaals, het kost u niets extra! 

Ik zeg: DOEN!

14 januari optreden Jazzkerk in Aartswoud
Op zondag 14 januari treden we op in Aartswoud. In het sfeervolle kerkje gaan we een leuk nieuwjaarsconcert verzorgen. Op deze prachtige locatie met aan de overkant een super leuk cafe, zullen we eens flink uit gaan pakken. De repetitie is in volle gang, en extra repetities zijn al gepland om goed voor de dag te komen!

 

Agenda
10 december: extra repetitie
14 januari 2018: optreden Jazz kerk Aartswoud
15 april : Workshop fanfare
21 april: filmavond
Oud papier
30 december